Ajankohtaista

Puolueen vappu 2018!

Puoluery (3)

Mainokset

Yritysyhteistyöuutisia: Laajis Urban Outdoors!

Puolueen tämän vuoden yritysyhteistyö on lähtenyt käyntiin uudella yhteistyökumppanilla joka on Laajis!

 

Puoluelaisilla on seuraavanlaisia etuja Laajiksessa:

 

Hiihtokeskuksessa talvikaudella 2017-18:

ARKISIN
3 tunnin lippu 15€/hlö (norm. 26€)
3 tunnin välinevuokra 15€/hlö (norm. 27€)

Seikkailupuistoon kesäkaudella 2018:
              Seikkailulippu 20€ (norm. 25€)

Edut saa opiskelijakorttia ja Puolue-tarraa näyttämällä.
Laajis toivottaa puoluelaiset lämpimästi tervetulleeksi myös seuraaviin tapahtumiinsa:
Student Night Laajis 31.1.
(Lasketteluilta huikein eduin ja After Ski – bileet!)
JA
Red Bull Crashed Ice Jyväskylä 3.2. Laajavuoressa.
HUOM! tänään tiistaina 30.1. ostetut liput kaksi yhden hinnalla!

Myös Puolue ry:ssä on tapahtunut seksuaalista häirintää

Myös Puolue ry:ssä on tapahtunut seksuaalista häirintää

Somessa on ollut viime viikot erittäin tärkeä #metoo-kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuuttamme seksuaalisesta häirinnästä ja sen yleisyydestä. Haluamme tuoda heti ilmi, ettemme hyväksy missään tilanteessa seksuaalista häirintää tai minkään muun tyyppistä häirintää, ahdistelua tai kiusaamista. Seksuaaliseen häirintään ei oikeuta mikään. Niin fyysinen, henkinen, verbaalinen tai miten tahansa muuten tapahtunut häirintä on täysin poikkeuksetta ehdottoman väärin.

Otamme ainejärjestössämme tapahtuneen seksuaalisen häirinnän erittäin vakavasti ja toivomme, että voimme jatkossa puuttua huomattavasti paremmin näihin tilanteisiin häirinnän lopettamiseksi. Kannustamme myös jokaista jäsentämme, ja toki ihan ketä tahansa järjestömme ulkopuolistakin, puuttumaan heti häirintätilanteisiin, mikäli tälläsia todistaa. Keneen tahansa hallituksen jäseneen voi olla täysin luottamuksellisesti yhteydessä jos on kokenut ahdistelua tai todistanut sitä. Käsittelemme nämä asiat asianmukaisesti niille kuuluvalla vakavuudella ja voimme tarvittaessa viedä asiaa eteenpäin JYYn sosiaalipoliittiselle asiantuntijalle. Teemme kaikkemme kitkeäksemme tälläisen käytöksen pois ainejärjestöstämme.

Ainejärjestömme tulee olla turvallinen paikka jokaiselle sen jäsenelle, joten puheenjohtajistomme ryhtyy pikimmiten yhteistyössä JYYn sopoasiantuntijan kanssa laatimaan ennaltaehkäisevää toimintasuunnitelmaa, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää kokea tälläista. Häirintää kokeneille emme voi enää muuta kuin pyytää syvästi anteeksi, että tälläistä on päässyt koskaan tapahtumaan.

Jos asiasta on kysyttävää tai muuta sanottavaa voitte olla yhteydessä puheenjohtajaamme Miika Korpeen, varapuheenjohtaja Petra Sonniseen tai sosiaalipoliittiseen vastaavaan Maria Palmuun.

Miika Korpi, Puheenjohtaja
Petra Sonninen, Varapuheenjohtaja