Hallitus 2018

jaakkopj

Puheenjohtaja

Jaakko Havela

Tervehdys!
Nimeni on Jaakko. Olen valtio-opin, ts. politiikan tutkimuksen, toisen vuoden opiskelija ja tänä vuonna minulle on suotu suuri kunnia toimia rakkaan ainejärjestömme puheenjohtajana. Kotoisin olen Pellosta, Länsi-Lapista.

(Ahkeralta) opiskelulta ja järjestötoiminnalta jäävän vapaa-aikani vietän mieluiten kavereiden seurassa Fifaa pelaten sekä poliittisista ja ei-niin-poliittisista puheenaiheista keskustellen. Lisäksi seuraan – välillä hyvinkin epäuskoisesti – Arsenalin edesottamuksia Englannin Valioliigassa ja lenkkeilen Kortepohjan pittoreskissa betoniviidakossa.
Nähdään kampuksella ja Puolueen tapahtumissa!

jaakko.p.havela[at]student.jyu.fi


santerik

Varapuheenjohtaja

Santeri Kero

Hei vaan kaikille!

Olen Santeri ja toista vuotta sekä Puolueen hallituksessa että Jyväskylässä valtio-oppeilemassa. Kotoisin olen Suomen kauniista pääkaupungista Helsingistä joka on syleilyssään muokannut minusta kosmopoliitihkon reissailijan, jonka suuriin intohimoihin kuuluu maailmanpolitiikka ja meksikolainen ruoka. Varapuheenjohtajana vastaan yhdessä Jaakon kanssa Puolueen johdosta ja hihasta saa tulla nykäisemään asiassa kuin asiassa tai laittaa mieltä askarruttavia asioita vaikka sähköpostilla tai somessa!

May the Puolue be with you!

jusakero[a]student.jyu.fi


27479335_1783200858359550_1867219529_o

Sihteeri

Sani Suutari

Heissan!

Olen Sani, 97-syntyinen ensimmäisen vuoden opiskelija YFI:llä. Toimin tällä hallituskaudella Puolueen sihteerinä. Olen kotoisin Pohjois-Savosta, Varkaudesta. Lähdin heti fuksivuonna mukaan ainejärjestömme hallituksen toimintaan, sillä koin suurta halua ja innostusta päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin.

Minuun voi törmätä kaupungilla kahvittelemassa, Taulumäen poluilla lenkkeilemässä ja opiskelijakemuissa nauttimassa yliopistoelämän riemuista. Toisinaan eksyn myös sinne yliopistolle! Jos bongaat minut jossain, tule ihmeessä juttelemaan.

Nähdään Puolueen tapahtumissa!

sani.e.suutari[a]student.jyu.fi


 jussia

Talousvastaava

Jussi Aaltonen

Morjes!

Mun nimi on Jussi ja opiskelen ensimmäistä vuotta politiikan tutkimusta. Asuttuani koko elämäni Turussa halusin lähteä opiskelemaan toiseen kaupunkiin ja loppujen lopuksi tieni johti Jyväskylään.

Toimin tämän vuoden hallituksessa talous- ja yrityssuhdevastaavan tehtävissä, joten mikäli sinua kiinnostaa kyseiset tehtävät tulevaisuudessa tai on jotain muuta kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Vapaa-ajan kulutan urheilun parissa. Minut voi löytää kuitenkin myös kirjastolta ja eri opiskelijatapahtumista.

jukaaalt[at]student.jyu.fi


 hallitus17_henrik

Koulutuspoliittinen, fuksi- ja jäsenvastaava

Henrik Wacker

Moi!

Olen Henrik, valtio-opin (a.k.a. politiikan tutkimuksen) toisen vuoden opiskelija. Toimin tänä vuonna toisena valtio-opin koulutuspoliittisista vastaavista yhdessä Johanneksen kanssa. Tehtäviini kuuluu toimia yhdyssiteenä valtio-opin opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä, jotta hommat luistaisivat ja meillä kaikilla olisi kivaa. Koulutuspolitiikan ohessa vastaan tänä vuonna myös Puolueen ulkosuhteista Jyväskylän yliopiston ulkopuolisiin ainejärjestöihin.

Jos olen hukassa, niin minut löytää kaikkein todennäköisimmin joko jostain Puolueen tapahtumasta, C-rakennuksen kirjastolta opiskelemasta tai rakkaasta kotikaupunginosastani Mäki-Matista.

hemawack[at]student.jyu.fi


johannes

Koulutuspoliittinen vastaava

Johannes Pasanen

Moikka!

Nimeni on Johannes ja olen ensimmäisen vuoden opiskelija yhteiskuntatieteiden ja filosofian tutkinto-ohjelmassa. Reilu kaksi vuotta sitten löysin tieni Kivijärven perämetsistä tänne sivistyksen pariin, Suomen Ateenaan! Fuksiudesta huolimatta opiskeluelämä on jo tullut tutuksi, sillä ensimmäiset 18 kappaletta opintotukikuukausistani ehdin ennen YFI:lle siirtymistä kuluttaa insinööriopintojen parissa. Loppumaton mielenkiinto kaikenlaisia aiemman alani piiriin kuulumattomia asioita kohtaan ja haave vapaammasta tutkintorakenteesta kuljettivat minut kuitenkin lopulta yliopistolle.

Opintosuunnakseni olen valinnut valtio-opin, eli luonnollisesti fiksuin vaihtoehto lähteä mukaan järjestötoimintaan löytyi Puolueen hallituksesta. Tänä vuonna roolikseni valikoitui koulutuspoliittisen vastaavan pesti, joten opiskelussa askarruttaviin asioihin liittyen minuun saa ottaa rohkeasti yhteyttä. Vietän paljon ajastani kirjastolla hengaillen ja minut voi (toivottavasti) säännöllisen epäsäännöllisesti löytää myös YFI:n liikuntavuoroilta ja Puolueen tapahtumista. Tulkaahan nykimään hihasta ja jutustelemaan!

johannes.l.a.pasanen[at]student.jyu.fi


aleksis

Tapahtuma- ja liikuntavastaava

Aleksis Sankari

Tervehdys!

Olen 21-vuotias ja opiskelen politiikan tutkimusta ensimmäistä vuotta. Olen alunperin kotoisin Pohjois-Helsingistä, mutta kohtalo on minut lämpimän Keski-Suomen syleilyyn johdattanut.

Toimin Puolueessa Juuson toverina toisena tapahtumavastaavana ja piruilen hänen kanssaan kaiken oloista ja näköistä häppeninkiä teidän iloksenne. Tule siis ihmeessä jammailemaan, heittämään läppää tai muuten vaan aistimaan opiskelijakarkeloiden tunnelmaa kanssamme! Olen myös päivystävä liikuntavastaava. Kaikki puolueen jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita palloilemaan koko YFI:n voimin keskiviikkoisin klo 20-21 U2 saliin ja osallistumaan tuleviin liikuntatapahtumiin! Lisäksi harteilleni on laskettu kunniakas taakka olla vastuussa Puolueen lipusta. Eli jos sulla on jotain kyssäriä edellä mainittuihin asioihin liittyen tai haluat jutella jostain ihan muusta kuun ja taivaan väliltä ota rohkeasti yhteyttä! Nähkäämme tulevissa metkuissa!

aleksis.sankari[at]gmail.com


juuso

Tapahtumavastaava

Juuso Laitinen

Hei!

Olen Juuso Laitinen, 21-vuotias politiikan tutkimuksen fuksi Pieksämäeltä. Hoidan tänä vuonna Puolueen tapahtumat Aleksiksen kanssa. Vapaa-aikani kuluu suurilta osin erilaisten opiskelijatapahtumien ja penkkiurheilun parissa. Nähdään tapahtumissa!

juuso.jl.laitinen[at]student.jyu.fi


elsa

Sosiaalipoliittinen vastaava

Elsa Peltola

Moikka!

Olen Elsa, 20-vuotias ekan vuoden opiskelija ja olen tällä hallituskaudella Puolueen sosiaalipoliittinen vastaava. Ainejärjestötoiminta on aina kiinnostanut minua ja siksi päätinkin lähteä toimintaan mukaan.

Vapaa-ajalla tykkään fiilistellä musiikkia, pyöräillä mun ihanalla mummiksella ja hengata kavereiden kanssa. Jos on jotain asiaa tai muuten vaan kaipaat juttuseuraa niin aina voi tulla nykiin hihasta!

elsa.s.peltola[at]student.jyu.fi


karolina

Kulttuuri- ja kansainvälisyysvastaava

Karolina Aaltonen

Moi, olen Karolina, viidennen vuoden opiskelija Turun seudulta. Toimin nyt ensimmäistä kertaa hallituksessa, vaikka olen opintojeni aikana käynyt aktiivisesti Puolueen tapahtumissa. Vastaan tänä vuonna kansainvälisyydestä ja kulttuurista. Molemmat asiat ovat lähellä sydäntäni ja vahvasti läsnä elämässäni.

Vapaa-aikani vietän yleensä lukien, Netflixiä katsoen ja gradun tekoa vältellen. Jos kv-asiat tai kulttuuritapahtumat mietityttävät tai haluat vaikka puhua pitkällisesti mistä tahansa tv-sarjasta, niin minun puoleeni saa kääntyä!

karolina.m.aaltonen[at]student.jyu.fi


19955942_1583016901749108_3978153945954055333_o

Tiedotus-, ympäristö- ja webvastaava

Anna Mikkola

Moikka!

Olen Anna, 23-vuotias ekan vuoden politiikan tutkimuksen opiskelija, yliopistolla aloitin tosin jo keväällä 2015 toisessa tiedekunnassa. Puolueen kiva porukka ja rennot tapahtumat saivat lähtemään mukaan ainejärjestötoimintaan.

Päivät pyörin yliopistolla (ainakin syömässä) ja vapaa-aikani vietän mm. Jyväskylän kattavan kulttuuritarjonnan parissa. Toimin tänä vuonna tiedottajana ja web-vastaavana, ja muhun voi olla yhteydessä tiedotukseen tai nettisivuihin liittyen ja tietty muutenkin!

Nähdään kampuksella ja Puolueen tapahtumissa!

anna.i.mikkola[at]student.jyu.fi

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s