Hallitus 2019

 

sani-3

Puheenjohtaja

Sani Suutari

Heissan! Olen Sani, 97-syntyinen toisen vuoden yfi-kandiohjelman opiskelija. Olen saanut tällä hallituskaudella kunniatehtävän toimia rakkaan Puolueen puheenjohtajana. Tulen Pohjois-Savosta, Varkaudesta. Jyväskylään olen kotiutunut hyvin juurikin mahtavan opiskelijakulttuurin ja kalenterit täyttävien järjestöhommien vuoksi. Vapaa-aikaani tykkään käyttää kaikennäköiseen kavereitten kanssa härväilyyn, pitkiin yöuniin, meemeille naureskeluun ja ennen kaikkea reissailuun.

Tule morottamaan jos törmätään kampuksella tai missä vaan!

sani.e.suutari@student.jyu.fi


juuso

Varapuheenjohtaja

Juuso Laitinen

Moi! Olen Juuso Laitinen, 22-vuotias toisen vuoden valtio-opin opiskelija Pieksämäeltä. Toimin Puolueen hallituksessa toista vuotta, viime vuonna olin toinen tapahtumavastaavista ja tänä vuonna minulle suotiin varapuheenjohtajan pesti. Toimenkuvaani kuuluu siis Puolueen johdosta vastaaminen yhdessä Sanin kanssa ja minuun voittekin tarvittaessa ottaa yhteyttä minkä tahansa Puolueen toimintaan liittyvän asian tiimoilta.

laitinenjuuso@outlook.com


johan-3

Sihteeri ja fuksivastaava

Johan Chydenius

Hauska tavata! Olen Johan, 22-vuotias ensimmäisen vuoden valtio-opin opiskelija rannikon helmestä Kirkkonummelta. Tänä vuonna pääsen toimimaan ainejärjestömme Puolue ry:n sihteerinä. Ennen opintojani olen reissaillut, sekä rakennellut kaikenlaista vesivoimalasta kylpyhuoneeseen. Harrastuksiani ovat eräjormailu, tietokonepelaaminen sekä sushin suurkuluttaminen. Minut voi löytää useimmista opiskelijatapahtumista tai metsäpolulta. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat vain juttuseuraa ota toki yhteyttä!

chydejaw@student.jyu.fi


katri-3

Yrityssuhdevastaava

Katri Kunnas

Moikka! Mä oon ekan ja tokan (it’s complicated) vuoden opiskelija Katri Lahden kupeesta, ja toimin vuoden 2019 Puolueen yrityssuhdevastaavana. Muhun voi olla yhteydessä haalareihin ja yhteistyöyrityksiin liittyvissä aiheissa. Jos sinulla on ajatus uudeksi yhteistyöyritykseksi, kenen kanssa Puolue voisi toimia tai esimerkiksi houkuttavaa haalarimainosmahdollisuutta, mulle voi laittaa asian tiimoilta viestiä.

Jos en ole nuokkumassa luennolla tai töissä, minut voi löytää kirjastosta lukemasta tai nörtteilemästä tietokonepelien kanssa. Nähdään Puolueen tapahtumissa!

katri.j.kunnas@student.jyu.fi


arttu-3

Talous- ja jäsenvastaava

Arttu Laaksonen

Nimeni on Arttu ja olen 21-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija YFI:llä. Kotoisin olen Salosta. Puolueessa toimin talous- ja jäsenvastaavana.

Järjestötoiminta on ollut jo muutamia vuosia suuri intohimoni ja yhdistyslaki onkin tullut melko tutuksi eri luottamus- ja vaikuttajatehtävien kautta. Järjestötoiminnan lisäksi harrastan epäsäännöllisen säännöllisesti suunnistusta ja seuraan innolla politiikan myllerryksiä. Lisäksi tietenkin yritän parhaani mukaan opiskella! Jos sinulle tulee mitään kysyttävää Puolueen toiminnasta, olethan rohkeasti yhteydessä ja muista liittyä myös ainejärjestömme jäseneksi!

ajelaakt@student.jyu.fi


dänitello-6

Koulutuspoliittinen- ja yhdenvertaisuusvastaava

Daniela Kärkkäinen

Heippa! Mä oon Dani, 21-vuotias ensimmäisen vuoden politiikan opiskelija. Puolueen hallituksessa oon tänä vuonna toinen meidän kopoista, eli koulutuspoliittisista vastaavista. Mä oon kans toinen yhdenvertaisuusvastaavista. Alunperin oon kotoisin Oulusta, mutta kävin vuoden asustelemassa Helsingissä ennen kun parin sattuman kautta päädyin Jyväskylään! Vapaa-aika kuluu mulla lähinnä ystävien seurassa tai seuraavaa reissuu suunnitellessa.

Toivoisin että teillä ois matala kynnys tulla puhuun tai pistään viestii, musta on tosi kiva auttaa ja joskus vaan kuunnellakkin vaikken osaiskaan auttaa! Mut voi löytää ainakin C:n kahviosta, Puolueen tapahtumista ja Facebookista.

karkddzw@student.jyu.fi


ilona-3

Koulutuspoliittinen- ja kulttuurivastaava

Ilona Nurminen

Heippa! Olen Ilona, 20 vuotta ja nyt toisen vuoden politiikan tutkimuksen opiskelija. Alun perin olen lähtöisin Kotkasta, Etelä-Suomesta mutta opiskelupaikan myötä olen keskisuomalaistunut ihan kunnioitettavasti.

Toimin tänä vuonna Puolue ry:n hallituksen toisena koulutuspoliittisena vastaavana, sillä opiskelijoiden edunvalvonta ja hyvinvointi kiinnostavat minua. Jos siis opiskeluun tai opintoihin (toki muihinkin) liittyvät kysymykset askarruttavat mieltäsi, autan ja vastaan mielelläni. Sen lisäksi toimin myös tämän vuoden kulttuurivastaavana, joten ideoita, ajatuksia ja toiveita Puolueen kulttuuritarjontaan liittyen voit halutessasi jakaa mulle. Minut voi löytää vähän sieltä sun täältä, mutta todennäköisimmin Puolueen tapahtumista tai kahvinhakureissulta jostain päin yliopistoa.

ilona.e.nurminen@student.jyu.fi


santeri-3

Sosiaalipoliittinen ja yhdenvertaisuusvastaava

Santeri Heinimäki

Moi! Olen Santeri Heinimäki, 21v YFI:n ensimmäisen vuoden opiskelija Hämeenlinnasta. Tällä hallituskaudella olen Puolueen sosiaalipoliittinen vastaava. Ainejärjestötoimintaan päätin lähteä mukaan heti fuksivuonna, koska haluan olla vaikuttamassa meihin opiskelijoihin liittyvissä asioissa. Vapaa-aikani vietän kuntoillessa, kavereiden kanssa, tapahtumissa ja seuratessa Detroit Red Wingsin sekä Arsenalin pelejä kotisohvalta. Mielelläni pelailen myös frisbeegolfia ja kaikkia pallopelejä salibandystä pesäpalloon, aina kun tilaisuus tarjoutuu.

Jos tulee asiaa koskien vaikkapa toimeentuloa, hyvinvointia tai muuten vaan tarttee juttuseuraa niin saa ottaa yhteyttä!

heinsjyz@student.jyu.fi


noora-2

Tapahtumavastaava

Noora Kuronen

Moikka! Mie oon Noora, 20-vuotias ensimmäistä vuotta opiskeleva YFI-fuksi Lappeenrannasta. Tällä hallituskaudella toimin Puolueen toisena tapahtumavastaavana yhdessä Katjan kanssa. Olemme tapsoina supertiimi ja järkkäillään kaikenlaista mukavaa pitkin vuotta opiskeluarjen pirisytykseksi. Järjestössä toimiminen on aina kiinnostanut minua ja tilaisuuden tullen lähdinkin mukaan varsin spontaanisti ja innolla tulevaa odottaen. Kiireisen opiskeluelämän ohella pidän jalat maassa urheilemisen parissa. Saatatkin bongata miut voimistelemassa Liikunnan Riemun joukkueesta, kuntosalilta tai sopivan liikuntatuokion tullessa. Jutustelen mielelläni niitä näitä, oon aina menossa mukana, joten lähde siekin!

noora.k.kuronen@student.jyu.fi


katja

Tapahtumavastaava

Katja Vironen

Moikka! Mun nimi on Katja ja oon ensimmäisen vuoden opiskelija YFI:llä. Olen ihka aito lahtelainen, joka jostain syystä on eksynyt kaukaa Suomen Chicagosta opiskelemaan tänne Jyväskylään yhteiskuntatieteitä.

Hallituksessa häärään tapahtumavastaavan roolissa yhdessä mahtavan Nooran kanssa! Tarkoitus olisikin pyörittää huisin hauskoja tapahtumia ympäri vuoden. Mut löytää suurella todennäköisyydellä opiskelijapippaloiden riennosta, mutta joskus mua saattaa kampuksellakin nähdä. Jos sulla siis on joku huikea idea tapahtumiin liittyen tai haluat muuten vaan vaihdella kuulumisia, tule rohkeasti vetäisemään hihasta tai laita vaikka viestiä.

katja.m.vironen@student.jyu.fi


velivaltteri-2

Liikunta- ja ympäristövastaava

Veli Valtteri Lehtonen

Hei! Olen Veli Valtteri, ja olen Puolue ry:n liikuntavastaava vuodelle 2019. Opiskelen politiikkaa ja filosofiaa, ja olen nyt keväällä tätä kirjoittaessani ensimmäisen vuoden opiskelija. Jos luet tätä syksyllä 2019, niin olen (yhteiskuntatieteilijän lyhyellä matikalla laskettuna) toisen vuoden opiskelija. Suoritin tosin jo joitain opintoja valtio-opista Alkio-opistolla Korpilahdella. Olen syntynyt -96 ja alkuperäni on Uuraisilla, Jyväskylästä pohjoiseen, ja olen paennut sieltä tänne sivistyksen ja ylämäkien pariin.

Liikuntaharrastuksiini kuuluu salilla treenailu, lenkkeily, jalkapallo, sähly ja joskus myös airsoft. Viestiä Puolue ry:n liikuntaan ja muuhun liittyen voi laittaa mun sähköpostiin

 vevaleht@student.jyu.fi


veera-5

Viestintä- ja kansainvälisyysvastaava

Veera Kärki

Hellou! Olen Veera, 22-vuotias ensimmäisen vuoden yfiläinen. Opintosuuntanani on politiikka, mutta sivuaineikseni olen ottanut esim. viittomakieltä ja ekologista filosofiaa (miksi kaikki on niin mielenkiintoista !!!). Alun perin olen Turengista ja ennen Jyväskylään päätymistä, seikkailin Australiassa ja Aasiassa puolisentoista vuotta.

Tänä hallituskautena toimin viestintävastaavana. Minä olen siis se, joka viikoittain vaivaa teitä sähköposteilla. Lisäksi olen vastuussa kansainvälistymiseen liittyvistä asioista. Minut voi löytää C-rakennuksen kahvilasta, levykaupasta tai kirppareilta. Sähköposti on toisaalta tehokkaampi. Nähdään kun tavataan!

veera.k.karki@student.jyu.fi


kuvat: Konsta Partanen

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s